Stážista_stáž istá?

Stážista_stáž istá?

Termín: 18.3.2019

Čas: 18:00 – 20:00

Miesto:  Malý Berlín, Štefánikova 4, Trnava

Prednáška/Diskusia

Nevieš čo robiť po škole? Ako vylepšiť svoje CV o pracovné skúsenosti počas štúdia i po ňom? Chceš vedieť, prečo si po absolvovaní zahraničnej pracovnej stáže Erasmus+ zaujímavejší pre svojho budúceho zamestnávateľa? Chceš si zlepšiť jazykové schopnosti? Chceš získať nové kontakty? Poď na stáž!

Pripravujeme stretnutie, na ktorom sa dozvieš všetko potrebné o stážach v zahraničí. Pod jednou strechou nájdeš tím WorkSpace Europe, bývalých stážistov, HR specialistu a ako bonus – skúseného cestovateľa a podnikateľa Karola Voltemára (World Bike Travel), ktorý porozpráva aj o tom, ako cestovať a podnikať zároveň.

Miroslava Vantová – HR specialist – EMEA Senior Talent Acquisition Partner Lenovo

Prostredníctvom rozprávania pani Vantovej zistíte ako sa pripraviť na pracovný pohovor, prečo je pre zamestnávateľa atraktívnejší uchádzač, ktorý bol na stáži a ako môžeš svoju stáž Erasmus+ vhodne odprezentovať pred budúcim zamestnávateľom.

Stážisti:
Zahraničný stážista Jasper z Holandska, ktorý študuje vo Fínsku a pracuje na Slovensku ako Junior sales consultant pre start-up.

Bývalá stážistka Kristína, ktorá študuje na UCM v Trnave a svoju stáž absolvovala cez Workspace europe 2x

Karol Voltemár – cestovateľ, podnikateľ

Cestoval  na bicykli okolo sveta v rokoch 2013 – 2016 / projekt World Bike Travel a navštívil 80 krajín. Na cestách strávil viac ako 6 rokov. Založil online marketingovú agentúru Madviso a e-commernce platformu Midasto. Okrem podnikania, cestovania sa venuje cyklistike a športu.

Veľmi sa tešíme, že podujatia sa zúčastní a svoj pohľad na stáže poskytne aj Juraj Demovič –  kreatívny riaditeľ a jeden zo zakladateľov grafického štúdia PERGAMEN.

Štúdio vizuálnej komunikácie PERGAMEN od roku 1993 navrhuje svojim zákazníkom dizajnérske riešenia, ktoré im pomáhajú napredovať. Buduje značky s posolstvom a existujúcim značkám dodáva novú energiu a životaschopnosť. Štúdio je držiteľom mnohých prestížnych dizajnérskych ocenení, za všetky možno uviesť Red Dot Award.