SEMINÁR ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2024 EUBA 26.03.2024 o 13:00

Milí študenti a budúci absolventi Ekonomickej univerzity v Bratislave, 
aj tento rok sme si pre vás pripravili seminár venovaný absolventským stážam Erasmus+. Počas semináru vám porozprávame všetky informácie o pracovných stážach, ako si stáž hľadať aj ako vybaviť všetko potrebné. Budeme sa samozrejme tešiť na vaše otázky, takže si ich na nás pokojne pripravte.

Stretneme sa v budove V2 (nová budova), v spoločenskej miestnosti oproti bufetu, dňa 26.03.2024 (utorok) o 13:00.

Continue reading “SEMINÁR ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2024 EUBA 26.03.2024 o 13:00”

Erapo predstavuje najkrajšie momenty z Erasmu

Ak ešte stále váhate s vycestovaním na absolventskú Erasmus+ stáž, tento článok vám pri rozhodovaní určite trochu pomôže. 🙂 Erapo vám prináša prvý zo série článkov o najkrajších zážitkoch erasmákov, ktorí si štúdium či stáž v zahraničí už vyskúšali. Miška navštívila Fínsko, Evka Portugalsko, Daniel Španielsko.. A kam pôjdeš Ty?

Celý článok o nezabudnuteľných zážitkoch si prečítajte tu: https://www.erapo.sk/novinky/najkrajsie-chvile-na-erasme

Neváhaj a prihlás sa na absolventskú Erasmus+ stáž, nech si v budúcnosti aj Ty inšpiráciou pre ostatných a môžeš s nimi zdieľať svoje zážitky na celý život.

PRIHLASOVANIE NA ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2024 OTVORENÉ!

Študenti členských univerzít, ktorí končia štúdium v roku 2024 sa môžu prihlásiť na Erasmus+ absolventskú stáž.

Prihlásiť sa musíte ešte počas štúdia, preto Vám odporúčame zaregistrovať sa ihneď a nečakať do poslednej chvíle.

V prípade záujmu o Erasmus+ absolventskú stáž sa prosím zaregistrujte na našom portáli wse.solidintern.com

Nezabúdajte, že na absolvovanie stáže máte ROK od zloženia záverečných (štátnych) skúšok, tak neváhajte dlho! V prípade, že si neviete predstaviť, ako taká stáž vyzerá, sledujte nás na sociálnych sieťach (IG: workspaceeurope), kde pravidelne pridávame zážitky a príbehy z denno-denného života našich stážistov a ex-stážistov.

Tešíme sa na Vás!

Team WorkSpace Europe

Vianočná súťaž Erapo: Zdieľajte svoju najkrajšiu chvíľu na Erasme!

Pripravili sme pre Vás vianočnú súťaž „Zdieľajte svoju najkrajšiu chvíľu na Erasme!“. Cieľom našej súťaže je objaviť krásy krajín, v ktorých ste strávili svoj Erasmus pobyt a umožniť nám ich zdieľať s ďalšími erasmákmi. Okrem toho sme pripravili aj niekoľko skvelých výhier!
Dňa 22.12.2023 vylosujeme 3 šťastlivcov, ktorí od nás získajú fantastické ceny:

Continue reading “Vianočná súťaž Erapo: Zdieľajte svoju najkrajšiu chvíľu na Erasme!”

WORKSPACE EUROPE NA KARIÉRNYCH DŇOCH 2023 NA EKONOMICKEJ UNIVERZITE V BRATISLAVE

Dňa 21.11.2023 sme sa zúčastnili na Kariérnych dňoch 2023 na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Počas celého dňa sme mali možnosť študentom priblížiť Erasmus+ absolventské stáže, ktoré pre absolventov Ekonomickej univerzity v Bratislave realizujeme. Študenti mali skvelú príležitosť pýtať sa nás na všetko čo ich zaujíma ohľadom týchto stáží.

Continue reading “WORKSPACE EUROPE NA KARIÉRNYCH DŇOCH 2023 NA EKONOMICKEJ UNIVERZITE V BRATISLAVE”

Po zahraničnej stáži sa oplatí na Slovensko vrátiť! Predstavujeme nový projekt: stážista.sk

Milý študenti/absolventi,

veľmi nás teší, že ste sa počas Vášho štúdia alebo ako absolvent rozhodli získať pracovné skúsenosti na Erasmus zahraničnej stáži. Čo by nás však potešilo ešte viac je, ak by ste sa po stáži zo zahraničia vrátili a uplatnili získané skúsenosti a zručnosti u nás na Slovensku.

Continue reading “Po zahraničnej stáži sa oplatí na Slovensko vrátiť! Predstavujeme nový projekt: stážista.sk”

Erasmus+ Days: Stážista týždňa

V rámci Erasmus+ days sme vybrali najlepšie odpovede od našich stážistov, aby Vám priblížili ich osobnú skúsenosť na Erasmus+ absolventskej stáži. Nižšie si môžete prečítať jednotlivé príbehy a následne môžete počas Erasmus+ Days (9.10.2023-14.10.2023) hlasovať za vášho favorita. Stážista s najvyšším počtom hlasov sa stane našim novým stážistom týždňa v rubrike, ktorú zverejňujeme na našom blogu.

Continue reading “Erasmus+ Days: Stážista týždňa”

Čo musí vedieť firma, ktorá prijíma prvého Erasmus+ stážistu

Našli ste si pre vašu stáž firmu, ktorá zatiaľ nemá skúsenosti s Erasmus+ programom? Možno sa vám stalo, že po oslovení vami vybranej firmy pre vašu stáž ste zistili, že s programom Erasmus+ nemajú skúsenosti a nevedia čo pre nich znamená hosťovanie stážistu. Z tohto dôvodu sme pripravili základné informácie, ktoré im môžete poskytnúť. Na našom portáli SolidIntern máme časť FAQ špeciálne pre prijímajúce organizácie, ktoré potrebujú získať lepší prehľad o programe Erasmus+ a celom procese hosťovania stážistov.

Continue reading “Čo musí vedieť firma, ktorá prijíma prvého Erasmus+ stážistu”

Nový internship portál SolidIntern

Aby sme uľahčili vám, študentom a absolventom univerzít, s hľadaním vhodnej oranizácie na vašu Erasmus+ stáž, vznikol nový stážový portál SolidIntern. Tento portál je určený študentom aj absolventom univerzít, ktoré sú súčasťou nášho konzorcia. Portál slúži aj na prihlásenie na stáž a po aktivácií profilu si môžete pozrieť konkrétne ponuky stáží a prihlásiť sa na ne.

Continue reading “Nový internship portál SolidIntern”

Odteraz nás nájdete na novej adrese

Od júla 2023 sme našu kanceláriu presťahovali. Nájdete nás na ulici Konventná 6 v Bratislave. Práve na teto adrese budeme s vami, stážistami, uzatvárať administratívny proces vašich stáži odovzdávaním a podpisovaním dokumentov.

Sme na 1. poschodí, návšetvu našej kancelárie si však aj naďalej dohodnite vopred emailom alebo telefonicky.

WEBINÁR ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2023 31.5.2023 O 16:00

Milí študenti, budúci absolventi, 
aj tento rok sme si pre vás pripravili webinár venovaný absolventským stážam Erasmus+. Počas webináru vám porozprávame všetky informácie o pracovných stážach, ako si stáž hľadať aj ako vybaviť všetko potrebné. Budeme sa samozrejme tešiť na vaše otázky, takže si ich na nás pokojne pripravte.

Stretneme sa online 31.5.2023 o 16:00 hod.

Continue reading “WEBINÁR ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2023 31.5.2023 O 16:00”

WEBINÁR ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2023 PRE EKONOMICKÚ UNIVERZITU V BRATISLAVE 25.5.2023 O 16:00

Milí študenti, budúci absolventi, 
aj tento rok sme si pre vás pripravili webinár venovaný absolventským stážam Erasmus+. Počas webináru vám porozprávame všetky informácie o pracovných stážach, ako si stáž hľadať aj ako vybaviť všetko potrebné. Budeme sa samozrejme tešiť na vaše otázky, takže si ich na nás pokojne pripravte.

Stretneme sa online 25.5.2023 o 16:00 hod.

Continue reading “WEBINÁR ERASMUS+ ABSOLVENTSKÉ STÁŽE 2023 PRE EKONOMICKÚ UNIVERZITU V BRATISLAVE 25.5.2023 O 16:00”