Podujatie “Stážista_stáž istá?” v Bratislave už 2.4.2019

Ak ste nestihli prísť na náš event Stážista_stáž istá v Trnave, radi vás uvidíme tentokrát v BRATISLAVE! 🙂

Nevieš čo robiť po škole? Ako vylepšiť svoje CV o pracovné skúsenosti? Chceš vedieť, prečo si po absolvovaní zahraničnej pracovnej stáže Erasmus+ zaujímavejší pre svojho budúceho zamestnávateľa? To všetko a aj rôzne iné zaujímavé info môžeš zistiť na prednáške už v utorok, 2. apríla v Bratislave!
⬇️⬇️⬇️
Pod jednou strechou nájdeš tím WorkSpace Europe, bývalých stážistov zo Slovenska ale aj zahraničia, HR špecialistu a skúseného cestovateľa a podnikateľa Karola Voltemára (World Bike Travel), ktorý porozpráva aj o tom, ako cestovať a podnikať zároveň.

TERMÍN: 2. apríla 2019
ČAS: 18:00 – 20:00
MIESTO: Impact HUB Bratislava, Hviezdoslavovo nám. 20
VSTUP: ZDARMA

Ak máš záujem zúčastniť sa podujatia, budeme radi ak vyplníš registračný formulár. Registrácia samozrejme nie je záväzná, slúži nám len pre prehľad.
REGISTRÁCIA: https://bit.ly/2WiyIpZ

Príď a zober aj svojich kamošov 🙂
Tešíme sa!
———————————————————————————–
Môžete sa tešiť na našich hostí:

Karol Voltemár – cestovateľ, podnikateľ
Cestoval na bicykli okolo sveta v rokoch 2013 – 2016 / projekt World Bike Travel a navštívil 80 krajín. Na cestách strávil viac ako 6 rokov. Založil online marketingovú agentúru Madviso a e-commernce platformu Midasto. Okrem podnikania, cestovania sa venuje cyklistike a športu.

Sonia Sochová, Talent Acquisition Manager zo spoločnosti Johnson Controls, sa okrem iného dotkne tém ako sa pripraviť na pracovný pohovor, prečo je pre zamestnávateľa atraktívnejší uchádzač, ktorý bol na stáži a ako môžeš svoju stáž Erasmus+ vhodne odprezentovať pred budúcim zamestnávateľom.

STÁŽISTI:
Zahraničný stížista Jasper z Holandska, ktorý študuje vo Fínsku a pracuje na Slovensku ako Junior sales consultant pre start-up.

Bývalé stážistky Alexandra a Miriama, ktoré svoju stáž absolvovali cez Workspace europe 2x.