Stážista týždňa: Erasmus+ očami našich stážistov

Dávame do pozornosti našu novú rubriku s názvom Stážista týždňa, kde vám párkrát do mesiaca predstavíme jedného stážistu alebo stážistku, ktorí vám priblížia ich stáž. Aké boli začiatky stáže? Ako trávia voľný čas na stáži? Odporúčajú Erasmus+ stáž? Aj na tieto otázky sa dozviete odpoveď. Prvou stážistkou týždňa bola Nina z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Svoju stáž absolvovala v Rakúsku.

©Nina Bilková

Aké boli začiatky v novom pracovnom prostredí?
Kolegovia boli veľmi milí, všetci ma s úsmevom privítali. Náplň práce je marketing, ktorý ma vždy zaujímal. Takže som veľmi rada, že si ho môžem na stáži vyskúšať. S kolegami sa rozprávame prevažne po anglicky a oni medzi sebou po nemecky. Tým že som študovala nemčinu im rozumiem, ale lepšie sa mi s nimi rozpráva po anglicky.

Ako vyzerá Tvoj bežný deň?
V práci oslovujem potenciálnych klientov mailom a vyhľadávam ich na internete. V práci som do 17:30 a potom sa väčšinou snažím ísť na prechádzku, keď celý deň sedím za  počítačom. Tým že som na stáži s kamarátkou, trávime víkendy na výletoch a vždy si hľadáme podniky, kde robia dobrú kávu.

Celý článok si môžete pzrieť na našom blogu.

Chcete byť aj vy súčasťou rubriky Stážista týždňa? Stačí vyplniť krátky dotazník.